Aanbod

Aangeboden programma’s

GRATIS setje chakrastenen

Wanneer jij je aanmeldt voor het online chakra programma ontvang je een GRATIS setje chakrastenen.

setje chakra stenen

ZOOM call

Nieuwsgierig of het bij jou past?
Boek een afspraak
recensies

Ervaringen van anderen

“Ik heb het online chakra programma als een cadeautje voor mijzelf ervaren. Door de lessen heb ik mijzelf beter leren kennen en ben ik bewust geworden van patronen en blokkades. Ik heb mijn innerlijke rust gevonden. Het fijne van dat het een online programma is, is dat je het kan doen op de momenten die voor jou uitkomen. Ondanks dat het online is heb ik wel het gevoel dat je het samen met Rayette doet. Je kunt haar altijd een berichtje sturen om even te sparren of je gevoel te delen omtrent een les. Chakra’s waren voor mij heel ongrijpbaar en ik heb juist in deze lessen ervaren dat je het zelf kan interpreteren zoals jezelf wilt. Echt een aanrader!”

Emilie Heuvelman

Het 4-weekse online chakra programma kwam op mijn pad en het paste precies in mijn leven op dat moment. Het heeft mij geholpen om meer kennis en inzicht te krijgen waar mijn blokkades zitten en hoe ik dit zelf kan herstellen. Door de yoga kan je echt de chakra’s doorvoelen en dat vond ik erg prettig. De yogalessen zijn voor iedereen goed te volgen, zowel als beginner als gevorderden. Ik ben Rayette super dankbaar voor deze ervaring.

Juliet Smaal – Yogadocente

Dankzij mijn deelname aan het 4-weeks online programma ‘Reis door de chakra’s ben ik mij veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Vooral als hoogsensitief persoon zijnde is het erg belangrijk dat alle 7 chakra’s met elkaar in verbinding staan. Dit programma is zeker aan te raden wanneer je wilt gaan werken aan je zelfontwikkeling. Rayette brengt het programma niet zweverig waardoor het makkelijk te volgen is. Bedankt voor het delen van alle kennis Rayette!

Ilonka van Gaalen

HSP en burn-out expert

Het programma ‘Reis door de chakra’s’ heb ik als prettig én intens ervaren. Afgelopen jaren ben ik gegroeid in mijn bewustzijn en als mens. Rust, balans en bewustwording van mijn lichaam wist ik terug te vinden en te vergroten door yoga. ‘Reis door de chakra’s’ maakte mij ervan bewust hoe ver ik al ben gekomen in mijn groei, maar ook waar er nog blokkades zitten. Dit was prettig én soms confronterend. Maar zonder weerstand is er geen groei.

Het programma is niet zweverig maar helder en praktisch opgesteld. Hierdoor kon ik op mijn eigen tempo aan de slag met de blokkades. Rayette staat altijd klaar voor advies en hulp op dit soort momenten. De reis door de chakra’s is een fijn programma voor beginners én voor gevorderden. Al is het om te starten met jouw bewustwording en/of bewust te blijven van jouw groei en ontwikkeling. De chakra’s zijn de basis en zal hier nu nog bewuster mee omgaan.

Wendy Roth

Adviseur sociale zaken & Werkcoach

Persona Secum

Over mij

Inspiratie

Shop

Contact

 

Contactgegevens

KVK : 66713137

E-MAIL : info@personasecum.nl